The Parliament of Souls

Na pražském Žofíně se odehrál galavečer při příležitosti světové premiéry mezinárodního, audiovizuálního projektu The Parliament of Souls, který vycházel z původního českého textu Michla Horáčka (Villonská balada ze sbírky Český kalendář ), přeloženého Mícheálem Úa Séaghdha, scénář, režie a střih: Mikoláš Orlický, Námět a kamera: Vladimir Van Maule.

"Mezinárodní projekt THE PARLIAMENT OF SOULS chceme věnovat všem lidským duším a vzpomínce na duše těch, kteří už tu s námi být nemohou.. To se týká nejen našich vlastních předků, ale i významných osobností celé společnosti.
Umělci, kteří se účastní tohoto projektu jím současně chtějí uctít památku Václava Havla."

Slavnostního večera se účastnilo mnoho osobností, mnozí zazpívali a zavzpomínali na prvního českého prezidenta Václava Havla.
Na pódiu vystoupili Hudba hradní stráže, Tomáš Savka, Zdeněk Podhůrský a Underhill, Johana "Joy Joy" Freywaldová, Nobles, Ondřej Ruml, Leona Machálková, Oskar Petr Trio, Juwana Jenkins, Justin Lavash, Celeste Buckingham, František Segrado,
Gabriela Urbánková a Glanc, Silverback, George Gahis a jako hlavní hvězda večera Joe Lynn Turner, který zpíval s Deep Purple a RAINBOW.

Datum akce: 
05.11.2016
Místo: