Kalendář akcí

26 Červen 2019

Mark Knopfler

Interpret: 

Mark Knopfler, mimo jiné známý z legendárních Dire Straits, představil v pražské O2 areně své nové sólové album "Down The Road Wherever", které vyšlo v listopadu loňského roku.
Do české metropole dorazil s desetičlenou doprovodnou kapelou a nevynechal samozřejmě ani starší repertoár.

Kool & the Gang

V pražském Fóru Karlín bude krátce před prázdninami pěkně horko. Tahle předpověď platí na sto procent, protože 26. června 2019 jej rozpálí a roztančí ikona funku - legendární Kool & the Gang. Kapela, která už půl století píše hudební historii, se proslavila songy jako Celebration, Get Down On It, Fresh, Cherish nebo Ladies Night. A je jasné, že ani po letech jejich hity nenechají nikoho v klidu a jsou nabití energií, které ani zbla neubylo.

Mark Knopfler

Knopfler, který 16. listopadu vydá své deváté sólové studiové album s názvem Down The Road Wherever, vždy nahlížel na turné jako na nedílnou součást procesu vydání alba - od psaní písní přes nahrávání až po koncerty, na kterých představuje jak staré tak i nové písně.

"Moje skladby jsou určené na živá vystoupení. Miluju celý proces toho psaní a nahrávání s kapelou, ale nakonec je tou nejlepší částí hraní publiku naživo. Moc se mi líbí celý ten cirkus, cestování z města do města a spolupráce s touto skupinou hudebníků je pro mě naprostým potěšením. Opravdu se na to těším.“